Proiecare, verificare proiect tehnic, receptie tehnica si punere in functiune instalatii utilizare gaze naturale

Proiectam si executam instalatii noi de utilizare a gazelor naturale pentru orice cladire, institutie (apartamente , case, vile, hale etc.)

Proiectare si executare instalatii de gaze/montaj centrale termice

Societatea noastra este autorizata ANRE si are protocol cu Distrigaz Sud Retele. Avem echipe formate din persoane autorizate, ce sunt periodic supuse unor programe de instruire care le imputernicesc sa execute in siguranta lucrari in domeniul gazelor naturale.

6 comentarii pentru “Proiectare si executare instalatii de gaze/montaj centrale termice

 1. Dana-Maria Farcas

  Buna ziua,

  am cumparat un apt cu separatie de gaze si centrala proprie, iar dupa cumparare am constatat ca vechii proprietari modificasera locatia tevii de gaze a aragazului. Aceasta a fost mutata fata de locatia care apare in proiectul initial. Noi am dori sa modificam cu dumneavoastra acest proiect, ca sa prezinte locatia actuala a tevii de gaze si de asemenea efectuarea reviziei tehnice periodice. Se poate sa imi faceti o oferta de pret pentru modificarea din proiect de care v-am spus? Respectiva modificare nu implica modificarea intregului proiect, pentru ca nu s-a schimbat intreaga pozitionare a tevii de gaze in apartament.

  1. Ing. Niculescu Aurel

   Stimata Dana-Maria Farcas

   In cazul dumneavoastra trebuie facut un proiect nou al instalatiei de gaz, proiectul vechi nu poate fi modificat.
   Daca optati pentru un propiect nou, revizia tehnica periodica a instalatiei de gaze nu mai este necesar sa o efectuati.

   Va multumim,

 2. Daniel

  Buna ziua..Detin un spatiu commercial la parter de bloc de 52 mp si sunt legat la radet si vreau sa scap de ei pentru ca platesc foarte mult caldura si apa calda ..vreau sa ma bransez la gaze pentru montarea unei centrale mentionez ca pe 2 dintre pereti pe exterior trece conducta de gaze ..cam cat costa bransarea …cu aproximatie..Va multumesc…

  1. Ing. Niculescu Aurel

   Buna ziua,
   Pentru a va oferi un pret pentru separarea instalatiei de utilizare gaze naturale in vederea montarii unei centrale termice, va trebui sa efecutam o programare pentru vizionare pentru a stabili solutia tehnica de racordare la instalatia de gaze separata.
   Asteptam un mail cu datele dumneavoastra de contact.
   Va multumim !

 3. Angela

  Buna ziua!
  As dori sa stiu daca imi pun centrala in apartament si platesc coloana de gaze pot sa se lege fara sa plateasca mai multi locatari de teava de gaze?
  va multumesc!

  1. Ing. Niculescu Aurel

   Buna ziua,
   daca un locatar doreste ulterior sa isi separe consumul de gaze naturale, utilizand coloana de separare finantata de dumneavoastra, este obligat sa prezinte distribuitorului de gaze (ex. Distrigaz Sud Retele) un tabel in care va fi trecut numele dumneavoastra cu acordul dat si semnatura. Altfel, fara acest acord, distribuitorul nu ii va emite acordul de acces la sistemul de distributie a gazelor naturale.Distribuitorul nu ii va impune acestei persoane sa va plateasca o anumita suma, deoarece nu e de competenta lui sa procedeze ca atare, dar il va obliga sa obtina acordul scris al dvs. prin acel document.
   Deci daca dumneavoastra aveti documente fiscale care atesta ca ati finantat constructia acelei coloane de gaze cu o anumita suma, ii puteti da acordul acestui locatar sa se intepe in coloana, conditionandu-l sa contribuie si el financiar cu cota parte. (Daca sunt 2 – va trebui sa suporte jumatate din suma cheltuita de dumeavoastra.). Ulterior, cand al treilea locatar se va intepa in coloana dumneavoastra, va trebui sa contribuie si el cu cota parte, respectiv o treime din suma investita initial, bani care se vor imparti celor 2 primi investitori. s.a.m.d.
   Sper ca am reusit sa va clarific nelamuririle, pentru orice alte intrebari, va stam cu drag la dispozitie! Toate cele bune!

Scrie-ne!

E-mailul tau nu va fi publicat.