• Nou

Aer Conditionat Split Fujitsu 9000 BTU

2.320,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

Calitate Superioară  Fujitsu deţine tehnologii avansate pentru producţia aparatelor de aer condiţionat. Având o experienţă de decenii în climatizare, aparatele Fujitsu satisfac şi cele mai exigente pretenţii. Aparatele Fujitsu seria LLCE sunt destinate celor care doresc un brand japonez dar în acelaşi timp la un preţ scăzut.

 Economie de Energie  Clasa A++ de energie înseamnă economie în exploatare pentru buzunarul posesorului, aparatul putând fi utilizat la maxim pe tot parcursul anului. Aparatul Fujitsu LLCE având capacitatea de 9000 btu furnizează căldură pe funcţia de încălzire atunci când afară sunt -10˚C.

 Uşor de Utilizat  Aparatele seriei LLCE Fujitsu pot fi descrise ca fiind simple şi bune, fără funcţii sofisticate şi inutile, având un sistem eficient de filtrare a aerului de praf şi impurităţi.

 Design Rafinat  Gradul de finisare este foarte avansat, design-ul fiind rafinat, făcând acest aparat o prezenţă discretă în orice interior.

 Zgomot Redus  Tehnologia I-PAM Inverter utilizată la construcţia aparatelor Fujitsu LLCE le face foarte silenţioase, fiind ideale de utilizat în mediul rezidenţial sau birouri.

 I-PAM Inverter  Tehnologia I-PAM Inverter controlează în mod linear atât compresorul aparatului, cât şi ventilatoarele de la unităţile interioară şi exterioară, rezultatul fiind un consum extrem de scăzut de energie electrică şi zgomot insesizabil.

ASYG09KPCE
19 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Capacitate
9000 BTU

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 16 produse in aceeasi categorie.)