• Nou
Centrala Termica Buderus GB 172 -42 iH 42 kW incalzire
  • Centrala Termica Buderus GB 172 -42 iH 42 kW incalzire
  • Centrala Termica Buderus GB 172 -42 iH 42 kW incalzire

Centrala Termica Buderus Logamax GB 172-42I H(negru)-doar incalzire

9.250,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

CENTRALA BUDERUS LOGAMAX PLUS GB172- 42 IH
Buderus Logamax Plus GB172i reprezinta o noua generatie de centrale termice murale cu condensare, pe gaz, avand un design avangardist, putere mare si consum redus de energie.

Design inteligent la interior si la exterior.
Noul design al centralei termice Logamax plus GB172i contine sticla titan Buderus rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, o inovatie atat din punct de vedere tehnic, cat si al impactului vizual. Designul din sticla, disponibil in culorile alb sau negru, se integrează perfect în orice tip de arhitectură.

Cu o modulare a puterii intre 5,25 kW si 42 kW, Logamax plus GB172i ofera o inalta eficienta energetica si o tehnologie inovatoare, fiind recomandata pentru case si apartamente.

Apa calda pentru toti!
Logamax plus GB172i in versiunea Single este suficient de puternica pentru a produce apa calda menajera si caldura pentru locuinta dumneavoastra in mod economic si fiabil. Echipamentul fara preparare instantanee este echipat cu vana cu 3 cai pentru conectarea la un boiler extern.

Functii integrate de preparare a apei calde menajere si de incalzire.
Logamax plus GB172i este un echipament care este capabil sa produca atat apa calda menajera cat si caldura pentru locuita dvs.Variantele de putere din care puteti alege sunt de la 30 kW pana la 45 kW. Cu oricare dintre variantele de centrala Buderus Logamax Plus GB172i pe care le veti alege, veti obtine eficienta ridicata, economie si siguranta. 

Consum redus, efect puternic: Interfata pentru utilizator Logamatic RC300.
Logamax GB172i poate fi echipat si cu automatizarea Logamax EMS plus, cu eficienta dovedita. Interfata pentru utilizator Logamatic RC300 va permite sa beneficiati pe deplin de potentialul disponibil de economisire a energiei si sa cresteti nivelul de eficienta energetica pană la clasa A.

In mod continuu conectat cu echipamentul.
Datorită interfetei pentru utilizator Logamatic RC300, sistemul de incalzire poate fi extins cu functii suplimentare iar utilizand Logamatic KM200, echipamentul poate fi conectat la internet, facilitand comunicarea online cu proprietarul imobilului sau furnizorul de energie termică.

Buderus
NEXO16
20 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Putere
42 kW incalzire
Tip
GB 172 -42 iH

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 12 produse in aceeasi categorie.)