• Nou
Centrala Termica Buderus GB162-100 V2 100 kW incalzire
  • Centrala Termica Buderus GB162-100 V2 100 kW incalzire

Centrala Termica Buderus GB162-100 V2 100 kW incalzire

19.950,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

Centrală termică murală  în condensare Buderus Logamax plus GB162 - 85 V2 (doar încălzire)

caldura.png   garantie.png   PIF-Gratuit.png   retur.png   suprafata.png

Buderus este unul dintre cele mai mari branduri din lume, care testează în detaliu fiecare componentă astfel încât produsul final să fie livrat având o performanță superioară a încălzirii și a apei calde, dar și o durată lungă de viață a produsului.

Centralele termice Buderus oferă întotdeauna cele mai eficiente tehnici de încălzire care respectă standardele verificate de calitate, indiferent că este vorba de furnizarea de căldură sau de apă caldă menajeră.

Buderus este o marcă cu o experiență și tradiție în echipamente și sisteme de încălzire de aproape 300 ani. Această marcă a adus tehnologia, profesionalismul și atenția la detalii la un nivel superior.

Optimizarea fiecărui sistem prin componente ce pot fi adăugate în orice moment, asigură sporirea nivelul de confort al utilizatorului. Aceste componente pot fi: de vasul de expansiune, sistemul de automatizare și alte accesorii.

Principiul după care se ghidează marca Buderus este: „cât mai multă căldură, cu un consum minim de energie”.

Logamax Plus GB162 este o centrală recomandată pentru imobile multifamiliale sau, prin montarea în cascadă, chiar pentru proiecte rezidențiale mai mari. În comparație cu centralele obișnuite, tehnologia în condensare a lui Logamax plus GB162 economisește până la 15% din energie, iar în comparație cu centralele vechi, până la 30%. Toate acestea se aplică și datorită stratului de protecție inovator ALU plus și a arzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficiență energetică normată de până la 110,5%.

Un alt plus al centralei termice Logamax Plus GB162 este dată de dimensiunea compactă care poate fi amplasată în orice nișă sau colț de încăpere și se remarcă prin montarea foarte simplă.

Buderus
NEXO25
20 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Putere
100 kW incalzire
Tip
GB162-100 V2

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 12 produse in aceeasi categorie.)