• Nou

Centrala Termica Viessmann Vitodens 222-F B2SF-32, 1,9-32kW

19.870,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur


Profitați de aceste avantaje

  • Aparat compact pe gaz în condensație, de podea, care poate fi montat în bucătărie
  • Confort ridicat în prepararea apei calde menajere prin intermediul boilerului integrat
  • Durabil și eficient, prin schimbătorul de căldură Inox-Radial
  • Pompă de mare eficiență cu economisirea energiei
  • Automatizarea Vitotronic cu afișaj textual și grafic, cu control prin App (opțional)
  • Clasă de eficiență energetică: A

 

Aparat compact în condensare cu boiler emailat

Ca Preparate si celelalte COMPACTE, in condensatie Vitodens cazanul 222-F pentru Necesita putin spatiu amplasare: si latimea core vrană adancimea ale standardului Mobilei masurilor de bucatarie.

Cu pompa de mare eficienta, cu variatie variabila, extrem de economica. Vitodens 222-F, disponibil până la 35 kW, ideal pentru apartamente sau case unifamiliale.

Remarcabil pentru cazanul în condensare este confortul în prepararea apei calde menajere. Boilerul cu o capacitate de 100 sau 130 litri asigură o productivitate optimă în prepararea apei calde menajer pentru baie sau duș.

Consumul de gaz este redus pe termen și prezintă un nivel ridicat de siguranță în exploatare prin sistemul de reglare a arderii Lambda Pro Control. Astfel, intervalul de verificare este la doar trei ani.
 

Principiul de funcționare al cazanului

Comparativ cu cazan onu convențională de Apa Calda Menajera, cazan cu o capacitate ACEST mai semnificativ de stocare a redusa Apei furnizează de apa Aceeasi Cantitate Calda.

Apa caldă va sta la dispedere imediat și constantă la temperatura reglată, fără fluctuații. Senzorii asigură o temperatură de ieșire constantă.

Dacă este necesar, arzătorul MatriX pornește și asigură temperatura dorită a apei. Acest principiu prezintă un avantaj suplimentar în special în cazul băilor în cadă sau în dușurile prelungite.

erp labeling.jpg

Eticheta de eficiență

Unitate compactă de condensare cu gaz Vitodens 222-F

Unitate compactă de condensare cu gaz Vitodens 222-F

Unitatea compactă de condensare cu gaz Vitodens 222-F a fost concepută pentru modernizarea termică și ca înlocuitor pentru cazanele vechi cu gaz cu depozitare sub umplutură. Sistemul de încălzire atrăgător din punct de vedere vizual poate fi ușor integrat în grila de bucătărie comună. Cu pompa de înaltă eficiență cu viteză variabilă, funcționează extrem de eficient din punct de vedere energetic și silențios.

Cazanul de condensare Vitodens 222-F folosește suplimentar căldura gazelor de eșapament. Rezultatul: o conversie ridicată a energiei utilizate în căldură de până la 98%, o consum redus și o clasă de eficiență energetică A. Acest lucru reduce costurile de încălzire și protejează mediul.

Soluții alternative pentru diferite durități ale apei

Încărcătoarele emailare cu conținut de 100 sau 130 de litri oferă un confort sporit pentru apa potabilă. Această cantitate este comparabilă cu un rezervor de apă caldă 350 litri instalat separat în timpul îndepărtării apei calde. Cu rezervorul de încărcare, apa încălzită până la temperatura dorită se scurge continuu și este disponibilă imediat. Senzorii asigură temperatura uniformă.

Cu alegerea acestui dispozitiv, utilizatorul beneficiază și de costuri reduse de întreținere: toate componentele sunt accesibile din față, nu este necesară o distanță laterală de serviciu.

Eticheta de eficacitate pentru încălzire
Inox schimbător de căldură radial

Inox schimbător de căldură radial

Unitatea montată pe podea este echipată cu schimbătorul de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil. Acesta garantează fiabilitatea și o utilizare permanentă a calorificului. Acest lucru este valabil și pentru arzătorul din cilindru MatriX din material din oțel inoxidabil.

Cazanul de condensare Vitodens 222-F folosește suplimentar căldura gazelor de eșapament. Rezultatul: o conversie ridicată a energiei utilizate în căldură de până la 98%, consum redus și clasa de eficiență energetică A. Acest lucru reduce costurile de încălzire și protejează mediul.

Arzător MatriX cilindru ecologic

Controlul automat al combustiei reduce costurile

Integrala Lambda Pro Control Plus reglează automat arzătorul la natura diferitelor tipuri de gaz (gaz natural E / LL, gaz lichefiat, biogaz) și asigură o eficiență energetică ridicată constantă.

Lambda Pro Control Plus contribuie la reducerea costurilor de întreținere, deoarece intervalele de testare a coșului de fum sunt de trei ani.

Arzător MatriX cilindru

Control comod Vitotronic

Control comod Vitotronic

Utilizatorii și companiile specializate beneficiază de sistemul de control Vitotronic ușor de utilizat: Sistemul de control al meniului este structurat logic și comprehensiv.

Vitoconnect 100 creează conexiunea

Interfața Vitoconnect 100 este necesară pentru funcționarea prin intermediul aplicației. Modernizarea cazanelor anterioare de condensare cu gaz din seria Vitodens (din anul de construcție 2004) este posibilă în orice moment.

Interfață WLAN Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare App

Noile posibilități de control al încălzirii prin Internet sunt oferite de aplicația ViCare. Acesta permite operatorului instalației să-și controleze sistemul de încălzire prin telefonul smartphone. Starea de funcționare poate fi vizualizat în orice moment și în caz de eșec pot contacta rapid și ușor cu stocate anterior în cadrul companiei specializate app să fie incluse.

fernbedienungen.jpg

Potrivirea perfectă: Tehnica sistemului

"Este mai mult Întregul DECAT Suma de vânzare părților". Conform acestei filozofii, Viessmann Nu Doar pentru Componente Ofera Echipamente de incalzire individuale de îngrijire de îndeplinesc standardele înalte Calitate, fiabilitate ȘI EFICIENTA Viessmann. Toate produsele sunt mai degrabă parte dintr-un concept global de potrivire, în care toate componentele se completează unul pe altul. Doar interacțiunea perfectă a componentelor sistemului integrat creează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnologia de sistem Viessmann include tot ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comanda cu Vitotronic fără fir telecomandă, boilerele pentru Vitocell onu confort sporit version prepararea Apei calde menajere ȘI Pána la sistemele solare de inalta pentru Calitate ȘI Ghidare termic economisirea costurilor.

7956275
20 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Putere
32 kW
Tip
Vitodens 222-F

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 16 produse in aceeasi categorie.)