Termeni și conditii

Prezentul document denumit Termenii si Conditii de Utilizare, reprezinta cadrul legal de accesare si derulare a operatiunilor online, din prezenta platforma.

Nexo Instalconstruct va lua toate masurile necesare in vederea asigurarii disponibilitatii tuturor serviciilor si produselor (link la servicii) pe care le comercializeaza.

Platforma online http://www.nexoinstal.ro ofera in interesul persoanelor care o acceseaza - servicii de asistenta si comanda, ce urmeaza a se materializa doar prin completarea formularului, inregistrat automat in baza de date.

Protectia datelor:

In vederea transmiterii oricarei solicitari, toate persoanele interesate isi exprima consimtamantul de a fi contactate, prin comunicarea in mod expres de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu conditiile legale si Politica de confidentialitate Nexo Instalconstruct (link).

Va asiguram confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate, cu exceptia situatiilor in care divulgarea acestora este realizata cu acordul prealabil al Clientului, la cererea unor terti autorizati sau pentru prestarea unor servicii de catre terti (precum tiparire si/sau expediere facturi, servicii de colectare a debitelor, etc) in vederea executarii comenzii dvs.

 

Comanda:

Nexo Instalconstruct se obliga sa furnizeze produse si servicii aferente pachetelor contractate de Client in urma comenzii, acesta din urma angajandu-se sa plateasca pretul si taxele de livrare.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Clientul este de acord cu forma de comunicare pe care o acceseaza, de derulare a operatiunilor.

Elementele esentiale ale comenzii:

-          Mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare

-          Specificatiile produsului, pentru identificarea sa exacta

-          Acceptarea termenilor si conditiilor

Orice comanda implica vanzatorul si consumatorul – persoana fizica/juridica intr-un contract la distanta.

 

Preturi/Tarife

Produsele/Serviciile contractate sunt oferite la tarifele aflate in vigoare la momentul completarii formularului de comanda, platibile in lei. Cu toate acestea, Nexo Instalconstruct isi rezerva dreptul de a modifica tarifele in raport de parametrii financiari facuti opozabili de furnizorii respectiv colaboratorii nostri, in cel mai scurt timp posibil. Astfel, in situatii exceptionale noile tarife vor fi comunicate Clientului prin mijloace care asigura dovada comunicarii, iar acesta va dispune de prerogativa denuntarii unilaterale a comenzii, in termen de 30 zile. Lipsa transmiterii unei raspuns asupra noilor tarife va fi asimilata cu acceptarea de catre Client a acestora.  In baza acestei informari transparente, nu va putea opera niciodata plata de daune interese.

Disponibilitatea produselor/serviciilor va fi afisata pe site.

Materializarea comenzii are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acesteia.

Durata:

Nexo Instalconstruct asigura conditii de livrare si executare servicii in conditii de maxim profesionalism. In functie de obiectul comenzii aceasta se va derula fie in intervalul a 7 zile lucratoare in cazul produselor al carui drept de retur va fi de 14 zile, fie potrivit contractului ce urmeaza a se incheia intre parti, in cazul serviciilor.

Modalitati si costuri de livrare:

  • livrare gratuita de catre societate in zona Bucuresti-Ilfov;
  • livrare prin curier in afara zonei Bucuresti-Ilfov, costul acesteia fiind suportat de catre client si calculat in functie de distanta si de greutatea volumetrica a produselor (clientului i se va comunica pretul livrarii inainte de a se expedia produsele).

Politica de retur:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele complete care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc.

Sunt acceptate spre returnare si produsele livrate ce nu corespund specificatiilor de pe site sau livrarea gresita a acestora.

 

Plata:

In baza acceptarii online sau in format material a comenzilor, Nexo Instalconstruct va transmite electronic sau fizic, instiintarea de plata, personalizata prin criteriile aplicabile fiecarui produs in parte. Niciun produs/serviciu nu va fi receptionat in avans. Plata, chiar si in transe (daca partile convin astfel) se va onora integral inainte de finalizarea oricarei lucrari sau serviciu.

Cumparatorul are obligatia de a transmite informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Riscuri si responsabilitati:

Prestatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile in sistem door-to-door, prin servicii proprii, servicii externe de curierat si curier rapid.

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate bunurilor si serviciilor in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care care colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentatiei insotitoare.

Livrarea bunurilor si serviciilor se va efectua pe teritoriul Romaniei.

 

Garantii:

In principiu, orice produs/serviciu beneficieaza de 2 ani – termen de garantie.

 Nexo Instalconstruct nu se face vinovat insa, de deficitara utilizare a produselor sau deteriorarea acestora, odata ce ajung in administrarea proprie a clientului.

 

Comunicarea partilor:

Nexo Instalconstruct sta la dispozitia clientilor sai prin interactiune directa sau prin datele mentionate la sectiunea „contact” din site.

Clientul isi poate modifica optiunea comenzii prin contactarea subscrisei.

Forta majora

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor, daca neexecutarea la termen/sau in mod necorespunzator, totala sau partiala este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora reprezinta un eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 zile starea de forta majora subzista, partile au drept de Notificare asupra incetarii raportului juridic.

 

Proprietatea intelectuala

Prezentul site cuprinde informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, reclame, logo-uri, etc.) ce reprezinta continutul magazinului online, proprietatea companiei Nexo Instalconstruct. Orice prelucrare a continutului in alte scopuri decat interesul propriu si personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

 

Legea aplicabila:

Eventualele litigii aparute intre parti vor fi solutionate pe cale amiabila. In lipsa unei intelegeri, disputele vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente, romane.

 

Accesarea si/sau utilizarea prezentului site de catre dumneavoastra, reprezinta ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

 

Multumim pentru incredere si colaborare!

Programează-te acum!

La Nexo ai prioritate!

Lasa-ne informatile tale si te sunam in maxim 60 minute pentru a solutiona cererea in cel mai scurt timp