Centrale termice VIESSMANN

Sunt 40 produse.

Se afiseaza 1-15 din 40 produs(e)
Filtre active
Centralele termice sunt tot mai folosite in casele oamenilor, datorita controlului pe care acestea ti-l ofera si a costurilor reduse la consumul de combustibil. In plus, centralele termice iti ofera confortul de a fi indepenent fata de sistemul central de termoficare. Daca doresti ca, in viitorul apropiat, sa te debransezi de la reteaua comuna de termoficare, centralele termice Viessmann sunt alegerea potrivita. Brand-ul ofera calitate a produselor, durabilitate si viata lunga de functionare.

Centrale termice Viessmann. Calitate si caldura

Viessmann este o companie germana care produce atat centrale termice Viessmann, cat si o serie de alte echipamente de incalzire pe gaz, combustibil solid sau lichid. De asemenea, Viessmann produce si panouri solare, atat pentru companii, cat si pentru uz casnic. In cadrul companiei Viessmann lucreaza aproximativ 12.000 de oameni. Este un grup ce are sediul in Allendorf, iar vanzarile sale anuale ating pragul de 2,3 milarde de dolari.

Sfaturi de utilizare a unei centrale termice Viessmann pe timpul iernii

Aceste sfaturi sunt valabile pentru toate tipurile de centrale, nu doar cele ale brand-ului Viessmann. Inainte sa pornesti centrala ta termica, trebuie sa faci o serie de verificari, si anume:


Verificarea instalatiei de caldura


In cazul in care centrala nu a fost folosita pe o perioada lunga de timp, aceasta poate avea defectiuni fara de care sa stii. De aceea, pentru a evita neplacerile, verifica instalatia de caldura cu atentie, inainte sa pornesti centrala pentru prima oara. Aici sunt incluse atat centrala, dar si caloriferele si tevile de caldura.


Verificarea presiunii apei din instalatie


Pentru o incalizire optima a caloriferelor, trebuie sa stii ca presiunea apei trebuie sa fie cuprinsa intre 1,5 si 2 bar (atunci cand sunt reci) si maximum 2,5 (atunci cand sunt calde). Aceste valori sunt valabile atat iarna, cat si vara. Daca valorile din centrala ta depasesc aceste cifre, contactati un specialist.


Verificarea bateriilor din termostat


Un lucru important, dar de multe ori trecut cu vederea, este verificarea bateriilor din termostat. Inainte sa pornesti centrala, asigura-te ca termostatul tau functioneaza la un nivelul optim. Pentru acest lucru, ai nevoie de baterii noi si incarcate.