Centrale termice BUDERUS

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Filtre active
Pentru a putea face fata temperaturilor scazute de pe timpul iernii, multi proprietari de locuinte s-au orientat catre solutia centralelor termice, care ofera o serie de beneficii. Printre acestea, se numara controlul temperaturii dupa bunul plac, independenta fata de sistemul central de termoficare, dar si eficientizarea costurilor la intretinere.

Centrale termice Buderus pentru incalzirea casei tale

Alegerea unei centrale termice se face in functie de dimensiunea si puterea acesteia, astfel incat sa asigure o incalzire optima pe toata suprafata locuintei. Pentru o suprafata de maxim 150 mp, alege centrale termice Buderus cu o putere de 24-30 kW. Daca detii o suprafata mai mare insa, va trebui sa optezi pentru o capacitate mai mare de functionare. Cei care au achizitionat deja centrale termice Buderus au constatat calitatea produselor acestui brand, dar si fiabilitatea acestora, pe perioada iernii. Istoria companiei Buderus dateaaza inca de pe vremea revolutiei industriale, cand Johann Wilhelm Buderus a infiintat compania prin luarea în arenda a otelariei Friedrich din Laubach in Oberhessen, in anul 1731. Datorita experientei acumulate in toti acesti ani, dar si consistenta cu care Buderus isi satisface clientii, putem spune ca centralele termice Buderus iti vor asigura toate conditiile necesare unui trai confortabil.

Ghidul cumparatorului

Daca inca nu te-ai hotarat daca iti doresti ca locuinta ta sa fie incalzita de o centrala termica electrica sau pe gaz, iti vom expune cateva beneficii ale celor din urma: Centrala termica pe gaz este o solutie profitabila, intrucat costul consumului de electricitate este mai ridicat decat cel de gaz. O centrala electrica este recomandata doar in situatia in care locuinta nu este bransata la o retea de gaz. Durata medie de viata a unei centrale de gaz este de 12 ani si necesita cheltuieli minime cu intretinerea acesteia si reparatii O centrala termica pe gaz cu condensare iti poate aduce o economie a costurilor de pana la 50%