Centrale termice ARISTON

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Filtre active
Prin instalarea unei centrale termice, costurile consumului sunt optimizate atat vara, cat si iarna. Vara se poate economisi la factura de gaz pentru incalzirea apei, iar iarna este eficienta in furnizarea de caldura. In plus, asigura intepedenta fata de sistemul central de termoficare si ofera un confort termic cu consum redus.  

Centrale termice Ariston, alegerea ideala

  Cele mai populare alegeri ale proprietarilor de locuinte sunt centralele prin condensatie si alimentare pe gaz. De asemenea, cele care ofera controlul temperaturii printr-un sistem de reglare reprezinta alegerea ideala. Printre acestea, centralele termice Ariston se bucura de o popularitate mare in randul cumparatorilor. Asta datorita notorietatii brand-ului care s-a dovedit ca ofera produse de calitate si eficiente de-a lungul timpului.   Atunci cand iti alegi o centrala termica trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. Printre acestea se numara puterea termica a centralei, clasa energetica, dar si randamentul ei. Opteaza pentru centrale termice Ariston care au dimensiunea potrivita pentru a incalzi toata suprafata locuita a casei. Doar in acest fel vei fi sigur ca eficienta centralei termice este la capacitate maxima si iti vei face economii prin costurile mici la intretinere.  

Sfaturi pentru utilizarea centralei termice pe timpul iernii

  In perioada rece, o centrala termica este mai intens folosita, ca urmare a temperaturilor scazute. Tot in aceasta perioada, proprietarii de centrale termice pot utiliza centrala in moduri care pot afecta corecta functionare a acesteia. Iata cateva greseli frecvente:  

Verificarea precara a instalatiei termice

O revizie completa asupra centralei termice, dar si a intregului sistem de incalzire este un proces ce trebuie sa aiba loc inaintea sosirii anotimpului rece. In acest fel te asiguri ca centrala ta functioneaza corespunzator, la parametrii normali.
 
Verificarea presiunii din instalatie

Pentru o utilizare corecta a centralei termice, presiunea din instalatie este recomandata sa fie cuprinsa intre 1,5 bari si 2 bari. Aceasta setare va preveni defectiunile ce pot aparea datorita unei presiuni prea ridicata.