Centrale termice BERETTA

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Filtre active
Pentru a-ti incalzi locuinta intr-un mod optim, centrala termica reprezinta alegerea ideala. Asta datorita modului prin care poti economisi sume importante la factura de intretinere. Acest lucru se realizeaza prin posibilitatea de a seta temperatura optima din locuinta, dar si prin programarea centralei termice, astfel incat sa functioneze doar in orele stabilite de tine.

Centrale termice Beretta, inovatia din casa ta

Centralele termice de la Beretta iti aduc cea mai noua tehnologie, in domeniul condensarii, un sistem brevetat si recunoscut la nivel european. Acesta asigura transferul de caldura intr-un mod eficient si faciliteaza procesul de condensare. Realizate dintr-un material de calitate, centralele termice Beretta au o durata de viata indelungata, aluminiul avand calitatea anticoroziunii. Brand-ul produce centrale termice care sunt ideale pentru cei care isi doresc o centrala care sa ofere confortul termic dorit, alaturi de un randament ridicat, costuri eficiente, dar si un nivel scazut de noxe emanate.

Cum functioneaza o centrala termica prin condensare

O sursa importanta de energie o reprezinta gazele naturale, de pe urma carora beneficiaza o buna parte a populatiei, fiind utilizata atat in prezent, dar si cu o utilitate ridicata preconizata pentru viitor. Punctele forte a utilizarii de gaze naturale sunt:

Puterea calorica ridicata a acestora
Nivelul scazut de noxe emanate de arderea acestora

Resursa generoasa de gaze disponibila pentru viitor


Tehnologia de functionare a centralelor prin condensare are un potential ridicat, datorita faptului ca aceasta resursa poate fi exploatat fara pierderi semnificative. Acest proces este eficient datorita atat energiei eliberata prin ardere, dar si a caldurii generata de condensarea vaporilor de apa. In felul acesta, consumul de energie este redus semnificativ. Nu numai ca acest lucru se va resimti in costurile reduse la consumul de gaze, ci aduce un aport benefic din punct de vedere ecologic.