AER CONDITIONAT

Sunt 83 produse.

Se afiseaza 1-15 din 83 produs(e)
Filtre active

Aer conditionat direct la tine acasa

Caldura este un factor important ce contribuie la confortul tau pe timp de iarna sau la un disconfort termic accentuat pe timp de vara. Spre deosebire de un aer conditionat, racorirea cu un ventilator reprezinta o solutie ineficienta din mai multe puncte de vedere. In primul rand acesta nu raceste, ci doar circula aerul cald din camera, iar temperatura ramane la acelasi nivel. In al doilea rand, pentru a simti o relaxare termica, trebie sa stai in permanenta in directia in care sa te loveasca aerul, ceea ce poate fi daunator pentru sanatate.

Consumul mic de energie al noilor aparate de aer conditionat este datorat agentului de racire de ultima generatie. Volumul de incarcare scazut duce nivelul de poluare la cote extrem de mici, ceea ce inseamna ca mediul incojurator este in deplina siguranta. Agentii traditionali vor disparea in curand cu totul de pe piata, iar toate aparatele de aer conditionat vor consuma mai putin curent.

Aparate de aer conditionat eficiente

Un aer conditionat poate face ce nu reuseste orice alt aparat de incalzire sau racire, daca nu in calcul centralele termice, existente pe piata: sa aduca temperatura din camera sau dintr-un apartament, in functie de tipul de asezare si marimea lui, la un nivel prestabilit si cu marja de eroare nesemnificativa. Iar pentru ca nu doar confortul termic este important, ci si ingrijirea sanatatii tale, aparatele au posibilitatea de a curcula aerul pentru o aerisire calitativa a camerei, inainte de a o raci sau incalzi. O casa dotata cu aparate de aer conditionat este o casa placuta, confortabila, una in care oricine isi doreste sa locuiasca. Anotimpurile cu grade aflate la extreme, fie ele calde sau reci, sunt mai usor de trecut la adapostul unei temperaturi optime. Functiile de cronometru sau programare sunt extrem de utile, iar filtrul de particule asigura o calitate excelenta a aerului, asadar nu ramane decat sa te bucuri de confortul casei tale.