Centrale termice FERROLI

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Filtre active
Solutia de incalzire a locuintei prin instalarea unei centrale termice este cea mai buna metoda, preferata de majoritatea populatiei. Datorita costurilor reduse de consum si a confortului de a fi independent de sistemul central de termoficare, o centrala termica arer toate atuurile pentru a ramane solutia optima de incalzire a locuintei.

Centrale termice Ferroli, performante durabile

Ferroli este un brand care ofera clientilor sai solutii inteligente de incalzire a locuintelor. Istoria sa a inceput ca o mica afacere de familie, demarata de Luigi, Dante si Leonardo Ferroli. Cei 3 au pus bazele a ceea ce avea sa devina una dintre cele mai performante companii de instalatii, in anul 1955. Afacerea cu centrale termice Ferroli a luat amploare, atunci cand oamenii au recunoscut inovatia in tehnologiile ce au stat la baza infintarii companiei. Datorita acestui lucru, notorietatea brand-ului a ajuns in 14 state ale lumii. Experienta in domeniu, acumulata in cei peste 60 de ani de experienta, este o dovada cat se poate de clara a calitatii cu care centralele termice Ferroli aduc caldura in casa ta. O caracteristica demna de laudat a companiei Ferroli este ca au incercat intotdeauna sa gaseasca noi solutii, prin care noxele emise sa fie la un nivel minim. Brand-ul incearca sa protejeze mediul inconjurator prin utilizarea combustibilului alternativ.

Cum functioneaza centralele termice prin condensare

Principiul de functionare a centralelor termice in condensare este generarea si utilizarea caldurii rezultate din condens. Centralele termice traditionale functioneaza doar pe baza arderii combustibililor, insa in cazul celor in condesare apare o etapa ulterioara. Dupa arderea combustibilului, caldura rezultatate este stocata in interiorul centralei si folosita pentru a mari performantele sistemului. Bineinteles, in urma condensului se acumuleaza apa, care este, insa, eliminata prin teava de ape reziduale. Asigura-te, totusi, ca imobilul tau este bine izolat, inainte sa iti achizitionezi o centrala termica in condensare. Performantele acesteia nu au randamentul dorit, daca locuinta nu este izolata intr-un mod optim, din punct de vedere termic.