• Nou

Centrala Termica Viessmann Vitodens 111-W 32 kW - Acumulator 46 litri incorporat

9.870,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

Viessmann a lansat recent centrala Vitodens 111-W, o centrală murală în condensație care funcționează pe gaz ce se laudă cu un randament energetic crescut, dar care funcționează ecologic fiind și certificată în acest sens. Conține 20% hidrogen în gazele naturale. Ce te va surprinde foarte plăcut la primul contact cu Centrala Viessmann Vitodens 111 este design-ul modern ce pune din nou centralele termice în fruntea soluțiilor pentru încălzire. 

Este prevăzută cu un panou negru pe partea frontală care ascunde și panoul de comandă ce poate controla orice aspect particular al centralei. Acest design special cu o zonă de Blackpanel fac din această centrală o piesă care contribuie la modernizarea locuinței tale.

Arzătorul Matrix-Plus – Nucleul sistemului de încălzire

Centrala Viessmann Vitodens 111 are ca nucleu principal arzătorul Matrix-Plus care nu doar că este unul dintre cele mai eficiente arzătoare de pe piață, dar este și unul dintre puținele arzătoare care diminuează zgomotul făcut de centrală, fiind și prietenos cu mediul înconjurător. De ce este eficient? La fel ca și Schimbătorul de căldură, materialul de bază folosit la fabricarea este oțelul inoxidabil. Astfel, suprafața arzătorului dă dovadă de o rezistență sporită la căldură, lucru care se traduce printr-o eficiență crescută prelungind și durata de viață a centralei.

Combustia Lambda Pro a beneficiat de un upgrade substanțial și inovativ acum putând fi controlată în orice moment în mod automat. Arderea este constantă și nu se schimbă în funcție de gazul din sistem. Centrala funcționează impecabil cu orice tip de gaz.

Aplicația ViCare – Siguranță și confort

Mai mult decât tehnologia inovatoare din componentele unei centrale Viessmann Vitodens 111-W, aceasta poate fi controlată și conectată la o rețea WLAN pentru a putea fi accesată cu ajutorul telefonului mobil prin aplicația ViCare. Pe interfața aplicației vei putea vedea starea sistemului, programul de încălzire care este pornit, timpul pentru prepararea apei calde menajere, dar acest control și monitorizare colaborează împreună cu utilizatorul pentru a reduce cât mai mult costurile.

GPS și geolocație pe centrala Viessmann Vitodens 111-W

Dacă se dorește acest lucru, centrala va intra în modul inteligent și va recunoaște când te apropii de casă sau când te îndepărtezi. Practic, dacă te întorci acasă, centrala va porni din timp pentru ca tu să ai căldură și apă caldă, dar când vei pleca la birou, centrala se va opri pentru a economisi energie. Sistemul poate primi și un upgrade adițional prin montajul unui termostat ViCare care oferă un control și mai eficient și mai mult confort.

Avantaje importante Centrala Viessmann Vitodens 111-W

  • Arzătorul Matrix-Plus are emisii reduse de noxe și controlează în permanență combustia Lambda Pro.
  • Display LCD integrat în Blackpanel care poate fi folosit pentru controlul total al programelor de încălzire din centrala Viessmann Vitodens 111-W
  • Poate fi controlată prin internet, recunoaște poziția utilizatorului prin localizarea telefonului.
  • Sistemul poate fi îmbunătățit cu ajutorul unui termostat ViCare
  • Schimbătorul de căldură este din oțel inoxidabil-radial cu rezistență sporită la coroziune
  • Domeniu de modulare până la 1:10

Garatie 2 ani de la data punerii in functiune

DATE TEHNICE
PUTERE NOMINALĂ
50/30°C kW 3,2 – 25,0
80/60°C kW 2,9 – 23,0
DIMENSIUNI
Lungime mm 500
Lățime mm 600
Înălțime mm 950
GREUTATE kg 68
BOILER DE ACUMULARE A.C.M. l 46
DEBIT l/min 20,1
RACORD DE EVACUARE Ø mm 60
RACORD DE ADMISIE Ø mm 100
PUTERE NOMINALĂ LA PREPARAREA A.C.M. kW 30,3
CLASA ENERGETICĂ A
Z023114
18 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Putere
32 kW
Tip
Vitodens 111

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 16 produse in aceeasi categorie.)