• Nou

Centrala Termica Viessmann Vitodens 100-W 32 kW incalzire

6.200,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

Este o microcentrala murala in condensatie care functioneaza pe gaz cu tiraj fortat, utilizata pentru incalzire.
Pachetul cuprinde:
- microcentrala VITODENS 100-W (incalzire)
- automatizare digitala
- senzor pentru temperatura apei din boiler
- sistem de evacuare gaze arse-admisie aer, compus din racord pentru exterior si cot 87
Caracteristici:
- schimbator de caldura
- senzor de temperatura boiler
- limitator de debit
- vas de expansiune cu membrana
- bloc ventile de gaz
- manometru
- senzor de debit
- senzor de temperatura gaze arse
- supapa de aerisire
- ventilator
- pompa de circulatie cu turatie variabila
- vana cu trei cai
- tablou de comanda
- racord de perete exterior
Interfata tabloului de comanda contine:
- manometru
- buton reglare temperatura agent termic
- buton reglare temperatura a.c.m.
- tasta on/off
- display ce afiseaza: regimul de incalzire, activa prepararea a.c.m., led reglaj service activ, led functie de confort
conectata, led functie de confort deconectata, gradatie putere arzator, led arzator in functiune, led existenta unei avarii, led
afisare parametrii 

Tehnologia în condensație reprezintă un pas înainte în privința eficientizării energetice. Viessmann a conceput un sistem în condensație bazat pe schimbătoarele de căldură tip Inox-Radial care împiedică disiparea căldurii reziduale în exterior. Schimbătorul Inox-Radial reține căldura din gazele de evacuare, răcindu-le până la punctul de condensare și utilizând căldura rezultată în cadrul sistemului de încălzire.

Căldura suplimentară care provine în urma procesului de condensație contribuie la creșterea randamentului centralei termice. În acest fel putem utiliza o putere termică mai scăzută pentru a obține confortul termic dorit, ceea ce duce la consum energetic mai redus și costuri de exploatare diminuate. Tehnica în condensație este concepută pentru a utiliza integral căldura rezultată în urma arderilor, inclusiv cea din gazele de evacuare. Acest lucru are ca efect și scăderea emisiilor de noxe, care înseamnă reducerea poluării atmosferice și un mediu mai ecologic.

Pachetul Viessmann format din microcentrala murală în condensație VITODENS 100W și kit de evacuare, este ceea ce are nevoie o casă spațioasă, cu suprafață mare. Centrala poate oferi o putere termică maximă de 35Kw, suficientă pentru acoperirea nevoilor de apă caldă și căldură dintr-o locuință în care stă o familie medie. Centrala este dotată cu panou de comandă cu display pentru vizlizarea programelor alese. Putem selecta temperatura agentului termic și a apei calde menajere pentru confortul termic dorit. Randamentul centralei poate varia între 98% și 109% în funcție de regimul termic ales.

Centrala este dotată cu vas de expansiune cu capacitate de 8 litri, care-i asigură funcționarea perfectă și protecție suplimentară. Vasul are rolul de a prelua apa rezultată în urma creșterilor bruște de presiune, astfel echilibrând presiunea agentului termic. Prin aceasta sunt evitate defecțiunile și disfuncționalitățile din cadrul instalației și este prelungită durata de viață a centralei. Vasul contribuie și la menținerea eficienței maxime a centralei prin reglarea presiunii, menținând parametrii de funcționare în limitele dorite pentru performanță maximă.

Z022922
20 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Putere
32 kW
Tip
Vitodens 100-W

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 16 produse in aceeasi categorie.)