• Nou

Centrala Termica Viessmann Vitodens 100-W 25 kW combi

5.669,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

Viessmann Vitodens este o gamă nouă de centrale lansate de producător, iar tehnologia de ultimă oră care a fost echipată pe acestea lasă fără cuvinte orice specialist. Centrale Viessmann Vitodens 100 dă dovadă de o flexibilitate unică fiind una dintre centralele care se alătură grupului revoluționat din punct de vedere al design-ului, dar și al eficienței în sistemul de încălzire. Dacă este montată în locul potrivit, Centrala Viessmann Vitodens 100 nu va da impresia că nici nu este acolo. 

Confort, preț și tehnologie

Fiecare dintre aceste atuuri ale unei centrale Viessmann Vitodens 100 poate fi un motiv pentru care aceste centrale ar putea deveni ușor cel mai bun produs al celor de la Viessmann.. Centrala Viessmann Vitodens 100 nu are nevoie de spațiu adițional pentru mentenanță din lateral, deci va putea fi foarte ușor montată între două corpuri de mobilă. Prețul este accesibil, centrala fiind special creată pentru a putea fi folosită în spații de locuință mici sau mari fiind o centrală murală pe gaz în condensație de o performanță de top.

Schimbător de căldură Inox-Radial inoxidabil

Când vine vorba de tehnologie, am putea vorbi despre fiecare componentă în parte, dar schimbătorul de căldură din Inox-Radial inoxidabil este una dintre piesele care merită atenția tuturor. Este un schimbător de căldură foarte durabil, eficient și care în urma testelor a dat dovadă de o rezistență sporită. Acesta a fost botezat de echipa de la Viessmann Vitodens ca fiind inima aceste centrale în condensație. Oțelul inoxidabil este responsabil pentru mare parte din eficiența acestui schimbător de căldură, ceea ce face din această centrală o mașinărie foarte eficientă.

 

Display LCD pe centrala Viessmann Vitodens 100

Viessmann Vitodens 100 are un design special care face trecerea dintre era centralelor simple și a celor care încep să concureze din punct de vedere al aspectului. Partea frontală a centralei este prevăzută cu o bară de sticlă neagră care ascunde un afișaj LCD cu 7 segmente, favorizează controlul centralei și al programelor de încălzire ce rulează. Oferă informații despre temperatura apei, presiune, timp, ardere și tot ce este nevoie pentru a customiza modul în care funcționează centrala Viessmann Vitodens 100.

Avantaje importante pentru Viessmann Vitodens 100

  • Poate fi controlată prin internet cu ajutorul aplicației speciale ViCare care poate fi accesată din orice locație
  • Durabilitate și eficiență crescute mulțumită schimbătorului de căldură din Inox-Radial
  • Certificare specială pentru conținutul de doar 20% hidrogen în gaze naturale
  • Centrala este recunoscută în mod special pentru confortul pe care îl oferă prin livrarea apei calde menajere, dar și a funcției de menținere.
  • Domeniu de modulare până la 1:10

Garantie 2 ani de la data punerii in functiune

DATE TEHNICE
PUTERE NOMINALĂ
50/30°C kW 3,2 – 25,0
80/60°C kW 2,9 – 23,0
DIMENSIUNI
Lungime mm 360
Lățime mm 400
Înălțime mm 700
GREUTATE kg 33
RACORD DE EVACUARE Ø mm 60
RACORD DE ADMISIE Ø mm 100
PUTERE NOMINALĂ LA PREPARAREA A.C.M. kW 31,7
CLASA ENERGETICĂ A
Z022911
19 Produse
2021-04-01

Fisa tehnica

Putere
25 kW
Tip
Vitodens 100-W

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 16 produse in aceeasi categorie.)