Cariere

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată carierei!

Suntem o companie de instalații și construcții, fondată în 2011. Dacă ești în căutarea unei cariere de succes și îți dorești să fii parte dintr-o echipă dinamică, atunci ai ajuns în locul potrivit!


Oamenii sunt cheia succesului

De aceea, suntem în căutarea celor mai talentați și motivați indivizi pentru a se alătura echipei noastre. Suntem o companie inovatoare și dorim să ne extindem, să ne diversificăm și să creștem împreună cu angajații noștri.

Mediu de lucru plăcut și stimulant

Întrucât suntem o companie care își respectă angajații, oferim un mediu de lucru plăcut și stimulant, precum și oportunități de dezvoltare personală și profesională.
Fie că sunteți în căutarea unei oportunități de carieră în domeniul instalațiilor sau construcțiilor, fie că sunteți interesat de tehnologiile de energie verde, suntem siguri că vom avea un loc potrivit pentru dvs. în echipa noastră.

Poziții disponibile

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre pozițiile disponibile, vă invităm să explorați secțiunea noastră de carieră. În plus, suntem întotdeauna deschiși la a primi CV-uri de la persoane talentate și motivate. Dacă credeți că sunteți o persoană potrivită pentru a se alătura echipei noastre, nu ezitați să ne contactați.

Suntem o companie înfloritoare

În final, suntem o companie înfloritoare, care oferă oportunități unice de carieră și suntem în căutarea celor mai talentați și pasionați indivizi pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți unul dintre acești indivizi, atunci suntem nerăbdători să vă cunoaștem și să discutăm despre oportunitățile noastre de carieră.

Programează-te acum!

La Nexo ai prioritate!

Lasa-ne informatile tale si te sunam in maxim 60 minute pentru a solutiona cererea in cel mai scurt timp