Aer conditionat GREE split

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Filtre active

Functii prezente in gama de aparate de aer conditionat Gree

Gree, mai exact Gree Electric Applianances Inc din Zhuhai, este o firma din China care produce aparate de aer Conditionat Gree, pe care mai apoi le comercializeaza la nivel mondial. Cu fabrici situate in mai multe tari, aceasta companie poate produce peste 25 de milioane de unitati de aer conditionat Gree annual.

Gree isi produce in exclusivitate toate piesele din care este compus si se afla in topul firmelor din China care se bucura de un succes mondial. Aparatele de aer conditionat Gree au o infatisare deosebita pentru unitatile din interior, este usor de intretinut, iar consumul de energie electrica este mai scazut, atunci cand este setat sa pastreze o anumita temperatura in camera.

Aceste modele sunt ideale pentru orice tip de camere, fie ca este vorba de cele de hotel, case, garsoniere, apartamente, camere de zi sau dormitoare. Prezenta lor este un plus din punct de vedere al infatisarii camerei si exceleaza in racirea si incalzirea lor. Cu functia de cronometru ai ocazia sa programezi functionarea aparatului, pentru a stabili din timp temperatura optima la care vrei sa ajunga. Auto restart-ul este ideal in momentele in care reteaua de tensiune electrica cedeaza.

Aparatul de aer conditionat Gree porneste de unul singur si isi reia activitatea pornind de la setarile initiale, dupa ce revine electricitatea. Dezghetarea unitatii exterioare este efectuata atunci cand absolut necesar si nu la intervale prestabilite de timp. Autodiagnoza ajuta aceste aparate de aer conditionat GREE sa descopere automat eventualele erori ce pot interveni in timpul functionarii. Functia de somn este activata pe timp de noapte, cand aparatul redirectioneaza aerul in sus si scade turatiile si astfel sa produca mai putin zgomot.

Un aer conditionat Gree este ceea ce are nevoie casa ta pentru ca nivelul de confort sa fie complet. Aerul curat si, in functie de anotimp, racit sau incalzit ofera linistea de care are nevoie camera ta.