Aer conditionat DAIKIN split

Sunt 57 produse.

Se afiseaza 1-15 din 57 produs(e)
Filtre active

De ce aparate de aer conditionat DAIKIN

Calitatea aerului pe care il respiri este foarte important pentru starea ta generala de sanatate si confortul in raport cu mediul exterior. Acesti factori sunt relevanti si cand vine vorba de climatul interior, pe care il poti influenta destul de mult. Calitatea superioara a unor aparate de aer conditionat DAIKIN se bazeaza pe aspecte extrem de importante precum controlul avansat, eficienta energetica si nu in utimul rand, confortul.

Cand vine vorba despre eficienta energetica, unitatile de aer conditionat DAIKIN sunt incadrate in clasele energetice cuprinse intre A si A+++, iar consumul de energie electrica este redus considerabil, prin utilizarea functiilor ce detecteaza caldura umana si activeaza automat modul economic.

Superioritatea confortului aparatelor de aer conditionat DAIKIN este produsa cu ajutorul functiilor ce fluxului de aer din camera sa fie ajustat automat, chiar si in laterale si astfel nu ajunge la oamenii din camera. Calitatea inalta a aerului este creata prin intermediul unor tehnici de tratare, curatare si optimizare a umiditatii. Functia Wi-fi prezenta in aparate de aer conditionat DAIKIN iti permit sa le controlezi de la distanta si pot fi conectate cu noile case inteligente.

Acestea functioneaza in climate extreme, de la imposibilul inghet din Antarctica, pana la incredibila caldura din desertul Sahara, un aer conditionat DAIKIN nu are probleme in a regla astfel de temperaturi. De asemenea, unitatile interioare pot duce temperatura dintr-o camera sub zero grade celsius sau foarte usor peste 30 de grade.

Functioneaza in diferite spatii, ceea ce inseamna un aer conditionat DAIKIN raceste sau in cazeste rapid o garsoniera sau un apartament prin functia turbo sau, daca sunt puse mai multe unitati impreuna, sa mentina temperatura optima necesara intr-o hala sau intr-un depozit foarte mare.

Aerul din camera este purificat cu ajutorul sistemelor inteligente, iar functia de autocuratare il face sa fie un sistem de climatizare foarte usor de folosite si intretinut. Aceste aparate de aer conditionat DAIKIN sunt lider la nivel mondial in materie de climatizare.