• Nou
Aer Conditionat Split Daikin Stylish Silver 14000 BTU
  • Aer Conditionat Split Daikin Stylish Silver 14000 BTU
  • Aer Conditionat Split Daikin Stylish Silver 14000 BTU

Aer Conditionat Split Daikin Stylish Silver 14000 BTU

8.786,00 RON
cu TVA
  • Platesti in siguranta Platesti in siguranta
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • 14 zile termen de retur 14 zile termen de retur

DE CE SA ALEGI STYLISH? 

Proiectat pentru confort
Produsele din gama Stylish sunt dotate cu cele mai avansate solutii tehnologice pentru a crea climatul optim pentru tine, prin controlul temperaturii camerei, al calitatii si umiditatii aerului, in conditiile unui consum redus de energie.

Solutie de climatizare premium
Stylish asigura climatizarea spatiilor interioare printr-o serie de functii complexe si inovatoare, cum ar fi senzorul Grid Eye, Efectul Coanda si filtrul Flash Streamer.

Control inteligent al climatului
Telecomanda cu infrarosu este solutia standard pentru controlul la distanta al unitatii, iar cand pleci de acasa te poti baza pe functia Online Controller, pe care o poti instala pe smartphone, gestionand confortabil climatul interior de oriunde te-ai afla.

 

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Aparat aer conditionat - Daikin Stylish FTXA-RXA - design interior

 

Ochiul inteligent pe 2 zone - Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre persoanele detectate. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei.

Functia Silentios - Unitatea Daikin Stylish este dotata cu un ventilator nou care optimizeaza jetul de aer astfel incat zgomotul este micsorat pana la 24 dBA, situatie in care aparatul va genera un consum redus de energie electrica. 
 
Fluxul de aer 3D - aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala. 

 

DESIGN PREMIAT

Daikin Stylish FTXA-RXA Black - vedere laterala, de sus si de jos

3 VERSIUNI DE CULORI -  WHITE, SILVER SI BLACKWOOD

Gama Stylish este disponibila in variantele alb, argintiu si negru lemnos. Un design simplu si functional, adaptat nevoilor tale.

Daikin Stylish FTXA-RXA whiteDaikin Stylish FTXA-RXA silverDaikin Stylish FTXA-RXA blackwood

 


CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Daikin Online Controller


Daikin Online Controller 

Conecteaza simplu si rapid unitatea la Wi-Fi si descarca aplicatia Daikin Online Controller, cu ajutorul careia poti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare si sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla.

Poti descarca aplicatia din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App StoreGet it on Google Play

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI
Clasa A+++ - eficienta energeticaDaikin Stylish FTXA-RXA - aparat aer conditionat - design interior 

AER INTELIGENT PENTRU TINE 

 1. Senzorul Grid Eye pentru o temperatura uniforma

Daikin Stylish senzor Grid Eye

 

Temperaturi stabile ale camerei

Stylish este dotat cu senzorul Grid Eye care masoara temperatura suprafetei intregii camere, impartind-o intr-o grila cu 64 de patrate diferite. Dupa ce detecteaza perimetrele prea reci sau prea calde, aparatul directioneaza jeturi de aer acolo unde este necesar, pentru uniformizarea temperaturii in intregul spatiu interior. 

2. Efectul Coanda pentru un climat confortabil

Bazata pe teoria savantului roman Henri Coanda, aceasta functie optimizeaza jetul de aer prin utilizarea unor fante special create in partea inferioara a unitatii. Astfel, aerul va fi mai bine directionat, asigurand o distributie mai buna a temperaturii in intreaga camera. 

Daikin Stylish efect coanda 1 
   Efectul Coanda in modul racire (jetul de aer urca spre tavan)

Daikin Stylish efect coanda 2
Efectul Coanda in modul incalzire (jetul de aer coboara spre podea)

 

3. Flash Streamer pentru un aer proaspat si pur

Stylish furnizeaza cea mai buna calitate a aerului interior folosind tehnologia Flash Streamer

Acest sistem indeparteaza alergenii si mirosurile, asigurand un aer interior sanatos. Pe langa acestea, echipamentul este dotat cu un filtru din apatit de titan si cu un filtru lavabil pentru particulele de praf de mari dimensiuni.

Daikin Stylish Flash Streamer 

  

SUMAR CARACTERISTICI

 

Filtre pentru purificarea aerului - flash streamerFlash streamer - genereaza electroni de mare viteza care anihileaza virusurile, bacteriile, mirosurile neplacute si alergenii

Modul economicModul economic - reduce consumul de energie electrica, asfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie

Modul confort

Modul confort - garanteaza functionarea fara curenti de aer, prevenind suflarea aerului cald sau rece direct spre corp

Efectul Coanda - racire

  • Efectul Coanda - racire - optimizeaza jetul de aer in modul racire / prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer permite distribuirea mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei

Efectul Coanda - incalzireEfectul Coanda - incalzire - optimizeaza jetul de aer in modul incalzire / prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer permite distribuirea mai eficienta a temperaturii in interiorul incintei

Senzor termic inteligent

Senzor termic inteligent - determina temperatura actuala din camera si distribuie aerul uniform in interiorul camerei

 SilentiosSilentios - unitatile sunt extrem de silentioase in timpul functionarii

Jetul de aer 3DFluxul de aer 3D - defineste capacitatea aparatului de a directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l perfect catre toate colturile incaperii (fie automat, fie la comanda utilizatorului)

Turatie aleasa automat a ventilatoruluiTurație aleasă automat a ventilatorului - viteza ventilatorului este selectată automat, pentru a se ajunge la (sau a menține) temperatura  setată

Treptele de viteză ale ventilatorului - 5 trepteTreptele de viteză ale ventilatorului (5 trepte) - permite selectarea vitezei dorite

Program uscatProgram uscat - permite reducerea nivelului umiditatii fara variatii ale temperaturii camerei

Modul putere maximăModul Putere maxima - este o funcție prin care aparatul poate fi setat să funcționeze la capacitate maximă, iar în cazul în care utilizatorul uită să decupleze această funcție, aparatul revine automat la regimul de funcționare normală, prevenind consumul excesiv de energie

Economie de energie în modul de aşteptareEconomie de energie în modul așteptare - consumul de curent este redus cu aproximativ 80% în modul așteptare

Controller online prin aplicatie

Controler online - controleaza unitarea interna din orice locatie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil

Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aeruluiFiltru de argint pentru îndepărtarea alergenilor şi purificarea aerului - captează alergenii precum polenul şi acarienii / filtrul elimină polenul şi alergenii în proporţie de cel puţin 99%.

Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizareFiltru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare - este un excelent apărător împotriva substanțelor chimice dăunătoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor și alergenilor / în același timp, elimină mirosurile neplăcute (provocate de tutun, animale de companie etc.)



FTXA42BS+ RXA
20 Produse
2018-11-08

Fisa tehnica

Tip
Stylish Silver
Capacitate
14000 BTU

Nu exista recenzii pentru acest produs. Intra in contul tau pentru a scrie un comentariu.

Produse similare

(Sunt 16 produse in aceeasi categorie.)