Aer conditionat YAMATO split

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Filtre active

Functiile aparatelor de aer conditionat Yamato

Yamato este o firma specializata in sisteme de aer conditionat. Aceasta se bazeaza pe calitatea superioara a produselor pe care le comercializeaza si pe un serviciu post-vanzare competent. Aparatele de aer conditionat Yamato sunt concepute dupa trei obiective principale: rezistenta, durabilitate si fiabilitate. In acest scop, aparatele sunt dotate cu functii precum racire turbo, dezghetare inteligenta, protectie impotriva incalzirii, autodiagnostic, repornire automata, functionare automata si dezumidificare.

Compania producatoare de aparate de aer continditionat Yamato este preocupata de aspectele sociale precum conservarea energiei si protectia mediului inconjurator, aspecte fata de care are o abordare dinamica. Nivelul de zgomot este unul extrem de scazut, iar nivelul de poluare fonica este aproape inexistent. Instalarea acestor aere este extrem de usoara, iar functionarea lor nu se suprapune cu celelalte aparate electrice din casa. Unitatea externa este protejata de daunele provocate de temperaturile extreme datorita functiei de incalzire sau racire de care dispun aceste aparate de aer conditionat Yamato.

Unitatile Yamato au abilitatea de a dezumidifica, o functie importanta in perioadele anului cand nivelul de umiditate nu mai este in limitele de confort. Racirea turbo este menita sa obtina o temperatura confortabila in cea mai scurta perioada de timp, iar aparatul functioneaza la debitul maxim de aer, iar la fel este si viteza compresorului. Explorarea sau detectarea automata se refera la momentul cand dispozitivul este pornit si senzorii detecteaza temperatura ambientala, iar aceasta functie ajuta aparatul sa aduca locuinta la nivel optim de confort, depinzand de modul selectat.

Protectia impotriva aerului rece este functia unor aparate de aer conditionat Yamato care ajuta unitatile atunci cand functioneaza pe incalzitor, sa sufle aerul numai cand au atins o temperatura suficient de ridicata. Starea termostatului se schimba automat in functie de temperatura, pentru a evita racirea si incalzirea inutila, ceea ce duce la economii considerabile de energie.

Un singur aer conditionat Yamato are puterea de a raci un intreg apartament, ceea ce il face ideal pentru blocuri, dar poate fi folosit, de asemenea, si in incintele comerciale sau in alte incaperi publice.