CENTRALE TERMICE

Sunt 67 produse.

Se afiseaza 1-15 din 67 produs(e)
Filtre active


Alege incalzirea prin centrale termice


Pe timpul iernii, incalzirea locuintei tale este extrem de importanta din mai multe motive, mai ales daca in apartament locuiesc copii sau persoane in varsta. Acestia sunt mai predispusi la a contracta o raceala, iar daca locuinta nu este incalzita corespunzator, starea de sanatate a membrilor familiei ar avea de suferit. Un alt motiv pentru care este necesara o incalzire prin centrale termice este ca apa din conducte ar putea ingheta, daca temperatura de afara scade sub 0 grade, ceea ce poate duce la tevi sparte si cheltuieli in plus cu reparatiile acestora. Incalzirea unui apartament cu ajutorul unei centrale termice este o solutie tot mai raspandita printre proprietarii de locuinte. Motivul pentru acest lucru este ca o centrala termica este foarte eficienta in incalzirea unui apartament. Mai exact, este cu 50% mai eficienta decat incalzirea printr-un sistem traditional. Insa cea mai buna parte este ca o centrala termica de apartament foloseste mult mai putina energie pentru a incalzi o camera, fapt ce te ajuta sa economisesti sume importante la factura de electricitate.


Avantajele unei centrale termice de apartament


Pe langa eficienta si costurile reduse, instalarea unei centrale termice aduce cu sine si alte beneficii:

Nu mai depinzi de vechea retea de termoficare

Cu totii stim ca o sistemul central de termoficare se poate defecta, datorita conductelor vechi, la care pot aparea lucrari de reparatii. In acele momente depinzi de aceasta retea si poti ramane fara caldura in locuinta pe o perioada nedeterminata. Alegand solutia unei centrale termice, scapi de aceasta grija si vei dispune de confortul incalzirii casei tale, indiferent de lucrarile ce au loc la reteaua de termoficare comuna.

Tu alegi temperatura ideala

Odata cu instalarea unei centrale termice de apartament, poti achizitiona si un termostat care sa comunice permanent cu acest sistem. Astfel, poti seta temperatura la care tu si membrii familiei va simtiti cel mai confortabil. In plus, cu ajutorul termostatelor moderne, ai posibilitatea de a programa centrala sa functioneze cand doresti. O poti porni dimineata, cand te trezesti sau chiar inainte de a ajunge acasa de la birou. Toate aceste lucruri ajuta la economisirea energiei electrice si se va vedea diferenta in buzunarul tau, la sfarsitul fiecarei luni.