Opinii clienti

Sorin Rotaru – presedinte asociatie

“Am contactat aceasta firma pentru verificarea periodica a instalatiei de gaze, am semnat un contract, am stabilit data verificarilor, si ei si au facut treaba foarte profesionist. Locatarii au fost foarte multumiti de membrii echipelor de verificare, care s au dovedit respectuosi cu persoanele din bloc"

Ioana Niculescu Bucuresti sect. 4

“Sunt administratora de bloc si am facut cu acesti domni verificari la toate cele 4 scari (168 apartamente) Pret bun, oameni cu caracter, servicii fara repros. Colaboram la fiecare 2 ani."

Ionut Marin București, Sector 6

“Imi verific instalatia de gaze cu aceasta firma inca de cand ei mi-au executat-o (1998) si de fiecare data am fost foarte multumita. Recomand tuturor"

Viorica Radulescu sector 2 Bucuresti

“Nu sunt de acord ca eu sa-mi caut singur o firma care sa-mi verifice instalatia. Consider ca ar trebui sa se ocupe Distrigaz de aceasta problema, si nu sa ne puna pe noi sa platim catre o firma din buzunar, avand in vedere ca le platim gazul la un pret supraevaluat. Dar suntem obligati si nu avem de ales. De altfel, am fost multumit de serviciile de verificare prestate de firma NEXO. Pretul a fost cel mai mic pe care l-am gasit.""

Munteanu Romina Sectorul 1 Bucuresti

“Am primit notificare de la GDF prin care ma somau sa fac verificarea instalatiei. Firma Nexo a raspuns prompt si a dat dovada de atentie in verificarea instalatiei. M-am bucurat de asemeni ca se ocupa ei de depunerea documentelor la Distrigaz.""

Faraoan Alex Sectorul 2 Bucuresti

“M-am confruntat cu problema des intalnita in Romania de a fi amanat de pe o zi pe alta de 2 firme, pana la aceasta firma, de aceea la rugamintea lor am placerea de a lasa acest comentariu care sa-mi exprime multumirea pentru ca am fost servit exact la programul stabilit. Verificarea a fost facuta constiincios si rapid."

Andrei Popa Sector 1 Bucuresti

“Foarte multumit. Inginerul care mi-a verificat instalatia a ajuns la timp si mi-a placut ca a verificat cu un detector de gaz, nu cu spuma din sapun ca in anii precedenti. Mai mult decat atat a verificat atent toate inchieturile instalatiei, inclusiv la contor."

Programează-te acum!

La Nexo ai prioritate!

Lasa-ne informatile tale si te sunam in maxim 60 minute pentru a solutiona cererea in cel mai scurt timp